Privacybeleid

Wie wij zijn

Filmflits.nl is een private website die zich bezig houd met het posten van leuke film, serie en aanverwante merchandise producten en deze delen met onze leden via email, Facebook, Instagram, Twitter, en soortgelijke sociale media kanalen beheerd door Filmflits.nl. ons website-adres is: https://filmflits.nl.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

filmflits.nl, gevestigd te Heerhugowaard, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Contact

Als u contact met ons opneemt doet u dit direct via een email link die opent in uw email software. Alles wat u ons stuurt in deze email word gebruikt voor communicatie doeleinde (mits anders door u gespecificeerd), b.v. uw naam, en email adres. Deze data word direct vernietigt uit onze email server volgens de AVG / GDPR richtlijnen, nadat er geen behoefte meer is om te communiceren over het geen u contact over opnam met ons.

Soms voor juridische doeleinde worden uw mails, naam en email bewaard in een beveiligde omgeving volgens de richtlijnen van de AVG /GPDR totdat deze niet meer nodig zijn.

Cookies

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Like’s

Wanneer je een product like activeert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt geliked in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

We bewaren jouw like’s in onze database onder jouw account zodat je snel al je gelikte posts snel terug kunt vinden. deze kunt u gemakkelijk verwijderen door in te loggen op onze website en naar uw account te gaan en daar uw like’s te verwijderen.

Account

Wanneer je een account aanmaakt bij ons via email, Facebook of Twitter inlog. Zul je de volgende persoonlijke gegevens met ons delen:

  • Naam
  • Email adres.
  • Tijd en Datum van registratie.
  • Wachtwoord.
  • Like’s die je genereert op filmflits.nl.

Wil je jouw account data inzien of laten verwijderen? neem dan contact op met avg@filmflits.nl

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Voor informatie over verzamelde data van deze 3e partijen verzoeken wij u om naar hun privacy en cookie beleids pagina’s te gaan.

Analytics

wij houden geen data bij en verzamelen geen gegevens over uw surf gedrag met Google Analytics of andere software. Alleen geanonimiseerde data die de webserver automatisch genereert tijdens uw bezoek, maar deze data word niet voor marketing of andere doeleinde gebruikt en elke week gedeletet.

Met wie we jouw data delen

De overheid

Soms moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid. Dit kan zich allereerst voordoen als bepaalde overheidsinstellingen deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst. Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens nodig hebben in het geval van fraude of misbruik. Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader van een onderzoek.

Bol.com

Deze website maakt gebruik van de diensten van bol.com om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.
Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt onze partner Bol.com gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Bol.com dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Bol.com verklaard door de Algemene partnerprogramma voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Bol.com.

Hoe lang we jouw data bewaren

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt like’s achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Dien uw aanvraag in via avg@filmflits.nl

Jouw contactinformatie

Alle (aan)vragen omtrent data en AVG / GDPR over Filmflits.nl kunt u via avg@filmflits.nl indienen.

Aanvullende informatie

Waar slaan wij jouw gegevens op?

Wij slaan jouw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte (“EER”). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Hoe we jouw data beveiligen

Filmflits.nl neemt veel maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen. Zowel op organisatorisch als technisch gebied. Wij hebben specialisten in huis die dagelijks werken aan het beveiligen van onze systemen en het zoeken naar kwetsbaarheden. Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat jouw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken. Daarnaast laten we bij Filmflits.nl regelmatig onze beveiliging toetsen door externe experts. Geven we jouw gegevens aan iemand anders? Dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via onze avg@filmflits.nl.

Hoe gaan wij om met gegevens van kinderen?

Onze dienstverlening is niet gericht op kinderen. Dit betekent dat het gebruik van Filmflits.nl door mensen jonger dan 18 jaar alleen is toegestaan met de nadrukkelijke toestemming van een ouder of voogd.

Welke data lek procedures we geïmplementeerd hebben

Bij een data lek zal de verantwoordelijke voor de implementatie en onderhoud van de AVG / GDPR richtlijnen u benaderen via email en uitleg geven wat er is gebeurt en wat wij eraan gedaan hebben om het data lek te dichten. Tevens zullen we iedereen vragen per direct hun wachtwoord te veranderen op onze website.