Boek: How to Survive in a Stranger Things World

Lijkt het leven vreemd? Voelt de wereld op zijn kop? Dan moet je leren hoe je moet overleven in een Stranger Things-wereld! Gevuld met foto's en eenvoudige waarheden uit de populaire reeks Netflix STRANGER THINGS.

Stranger Things Sticker Mix

Stranger Things Sticker Mix voor de echte fans van de Netflix serie Stranger Things hebben we hier een prachtige mix van stickers met unieke designs. Al de favoriete karakters uit de serie zoals Eleven, Dustin en Will.

Stranger Things Monopoly Engelstalig

Stranger Things Monopoly Bordspel in het Engels. Geïnspireerd op de Netflix Original-serie, Stranger Things, is Will Byers verdwenen. Spelers kiezen voor een 80s-geïnspireerd token of een 'geript van ondersteboven' op zoek naar hem.

Stranger Things Bedelarmband

Stranger Things Bedelarmband. Voor O.A. Meisjes en Vrouwen die Fan Zijn Van Stranger Things! Super Cadeau om te Geven! Extra Cool al die Stranger Things Icoontjes om je pols, Laat zien dat je FAN Bent!

Stranger Things Koffie Mok

Deze Stranger Things mok maakt elke morgen weer iets om over na te denken bij de koffie! Met de tekst: Mornings are for coffee & contemplation. Super leuk cadeau!

Stranger Things Soundtrack LP

Ga terug naar de roaries 80'ies met de soundtrack van één van Netflix' populairste horror/sci-fi serie: Stranger Things! Deze soundtrack, doordrenkt met synthesizers, geeft perfect we...

Stranger Things Soundtrack Vol 2 Casette

Ga terug naar de roaries 80'ies met de soundtrack van één van Netflix' populairste horror/sci-fi serie: Stranger Things! Deze soundtrack, doordrenkt met synthesizers, geeft perfect we...

Stranger Things Vol 1 Soundtrack

Ga terug naar de roaries 80'ies met de soundtrack van één van Netflix' populairste horror/sci-fi serie: Stranger Things! Deze soundtrack, doordrenkt met synthesizers, geeft perfect we...

Stranger Things Merchandise

In 2016 kwam Netflix weer met een nieuwe hit serie: Stranger Things. Een groep tieners gaan op zoek naar hun beste vriend Will nadat deze plotseling is verdwenen na een avond Dungeons and Dragons spelen. Tijdens hun zoektocht naar Will ontmoeten ze de mysterieuze Eleven en ontdekken Mike, Dustin & Lucas dat er in het kleine stadje Hawkins zeer bovennatuurlijke dingen gebeuren in een geheim laboratorium.

Stranger Things was direct een mega hit bij fantasy- en science fiction-fans die dol zijn op de jaren 80-nostalgie van deze Netflix serie. Het blijft de kijkers boeien met griezelige monsters, telekinese, CIA geheimen en hints op films met een jaren 80-nostalgie.

Wij voorzien de diehard Stranger Things fan-community van de meeste Stranger Things merchandise. Zo wordt het wachten op het volgende seizoen een heel stuk dragelijker.

Stranger Things merchandise op filmflits.nl

Wie zijn de hoofdpersonages van Stranger Things eigenlijk? Het begint allemaal met de verdwijning van tiener Will, waarna zijn drie BFF vrienden, Lucas, Mike en Dustin naar hem op zoek gaan. Nieuwsgierigheid, puberale grappen en jaren 80-nostalgie zullen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Tijdens hun zoektocht naar Will ontmoeten ze het eenzame gevluchte meisje Eleven met bijzondere telekinetische gaven waar ze zelf nog niet helemaal volledige controle over heeft. Ook leren ze Barb, de trouwe beste vriendin van Nancy Wheeler's kennen (die weer de zus is van Mike).

Als je op zoek bent naar Stranger Things merchandise dan vind je bij ons alle populaire personages uit Stranger Things bij ons!

Funko Pop! Personages direct uit de Upside Down

Welke van de jonge helden en de monsters herken jij allemaal uit de Stranger Things Funko Pop! verzameling? Eleven vind je natuurlijk met haar favoriete eten: Eggos! Dustin heeft natuurlijk zijn favoriete pet op en Mike draagt zijn bekende spijkerjasje. Barb heeft haar opvallende bril en Lucas vind je in zijn Ghostbusters kostuum.

Haal jouw favoriete personage's of gewoon de hele Stranger Things verzameling in huis en geef ze en plaatsje op in je kamer op je boekenplank of bureau.