Boek: How to Survive in a Stranger Things World

How to Survive in a Stranger Things World
Lijkt het leven vreemd? Voelt de wereld op zijn kop? Dan moet je leren hoe je moet overleven in een Stranger Things-wereld! Gevuld met foto's en eenvoudige waarheden uit de populaire reeks Netflix STRANGER THINGS.

Stranger Things Sticker Mix

Stranger Things Sticker Mix
Stranger Things Sticker Mix voor de echte fans van de Netflix serie Stranger Things hebben we hier een prachtige mix van stickers met unieke designs. Al de favoriete karakters uit de serie zoals Eleven, Dustin en Will.

Stranger Things Monopoly Engelstalig

Stranger Things Monopoly Engelstalig
Stranger Things Monopoly Bordspel in het Engels. Geïnspireerd op de Netflix Original-serie, Stranger Things, is Will Byers verdwenen. Spelers kiezen voor een 80s-geïnspireerd token of een 'geript van ondersteboven' op zoek naar hem.

Stranger Things Bedelarmband

Stranger Things Bedelarmband
Stranger Things Bedelarmband. Voor O.A. Meisjes en Vrouwen die Fan Zijn Van Stranger Things! Super Cadeau om te Geven! Extra Cool al die Stranger Things Icoontjes om je pols, Laat zien dat je FAN Bent!

Stranger Things Koffie Mok

Stranger Things Koffie Beker
Deze Stranger Things mok maakt elke morgen weer iets om over na te denken bij de koffie! Met de tekst: Mornings are for coffee & contemplation. Super leuk cadeau!