Harry Potter bij de Weasley Familie Puzzel

Harry Potter bei der Weasley Familie
Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze...

Harry Potter Quidditch Puzzel 1000pc

Harry Potter Quidditch 1000pc
Winning Moves Harry Potter - Quidditch legpuzzel Ben jij een echte Harry Potter-fan? Dan is deze legpuzzel echt iets voor jou! Leg de puzzel en zie hoe er stukje voor stukje een supermo...

Game Of Thrones Puzzel 1000 Stukjes

Game Of Thrones Puzzel 1000 Stukjes
Winter is coming... en natuurlijk wil je weer terug blikken op seizoen 1 van Game of thrones! Deze puzzel is daar geschikt voor met 1000 stukjes en Ned Stark op de Iron Throne bezorgt deze puzzel jou uren plezier!

Game of Thrones King’s Landing Puzzel 3D

Game of Thrones King's Landing Puzzel 3D
Deze gigantische 3D/4D puzzel van Kings Landing uit Game of Thrones bestaat uit 260 stuken en geeft uren bouw plezier. Een pronkstuk als ie eindelijk af is, alleen voor de echte GoT freaks!

Game Of Thrones Puzzel 4D – Westeros

Game of Thrones 4D puzzle - Westeros
4D puzzel van The Game of Thrones, gebaseerd op de populaire HBO tv-serie. Bouw met deze 1500-delige puzzel de kaart van Westeros in meerdere lagen. Het 4D element is de tijdslijn!

Game Of Thrones Puzzel 4D – ESSOS

Game of Thrones Puzzel 4D Essos
Game of Thrones 4D Puzzel van Essos. met o.a. 4D versies van Maureen, Quarth, Vals Dothrak, Pentos en Volantis. Een echte eye catcher voor de absolute verzamelaar van Games of Thrones!